top of page
Image by Simon Infanger

Warme & inspirerende gesprekken

"Ontwikkelen is een intense bezigheid. Tegelijk wil je zo graag resultaten zien."

Warm en veiling

Daarmee begint alles... Mijn klanten zijn slimme en kritische mensen. Zij geven zich niet zomaar bloot. Dat is prima. We nemen de tijd.

Concreet en doelgericht

Mijn aanpak is open, persoonlijk en op maat. Door mijn achtergrond in de zakenwereld en het hoger managementonderwijs kan je van mij een concrete en doelgerichte benadering verwachten. Ook het nastreven van een blijvend leereffect is heel belangrijk in mijn aanpak.

 

 

Tijd voor emotionele verwerking

Gesprekken kunnen zeer zakelijk zijn wanneer we concrete praktische problemen aanpakken, maar ook emotioneel wanneer het nodig is om ergens dieper op in te gaan. Gelukkig wordt er ook veel gelachen, vermits humor waarschijnlijk nog het krachtigst werkt. 

 

Diepgang en scherpzinnige analyse

Gesprekken kunnen tenslotte ook heerlijk scherpzinnig en filosofisch zijn. Hoe verder je je op het ontwikkelingspad begeeft, hoe meer nood je daaraan zult voelen. Intense mensen hebben hoe dan ook een bovengemiddelde zucht naar inzicht in 'hoe het allemaal in elkaar zit'. Ik deel met plezier al mijn kennis met jou.

Starten vanuit het dagelijkse leven

We starten vanuit recente en specifieke ervaringen. Elk probleem of probleempje heeft gans het DNA van je huidige opdracht in zich. Door vraagstelling, soms door oefeningen of procedures, word je je bewust van je gedrag, welk effect dit heeft, hoe je dit door je manier van denken en je overtuigingen in stand houdt, en hoe je het ook kunt veranderen.

 

Toekomstgericht

Coaching kijkt per definitie van het heden naar de toekomst en houdt zich weinig met het verleden bezig. Soms kan het toch nodig zijn zaken uit het verleden op te ruimen. Dit gebeurt kort en functioneel binnen het kader van de coaching indien mogelijk, maar soms verwijs ik door.

Mind, soul & body

Ontwikkeling moet ook 'indalen'. Daarvoor heb je je lichaam nodig. Ook voor die integratie wordt gezorgd tijdens jouw traject bij mij.

 

Training

Niets verandert zonder werk. Uiteindelijk komt het aan op oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Je hebt een coach die je aanmoedigt, je feedback geeft als het nodig en in alle omstandigheden aan je zijde staat.

 

 

Wat zit er in de toolbox van de coach?

 

Wanneer we in gesprek gaan en je mij een probleem voorlegt, gaat de instrumentenkoffer open. Meer dan twintig jaar lang heb ik gespaard aan wat er in die koffer zit.

 

Goed opgeleid

Ik studeerde rechten, human resource management, coaching, NLP  en transpersoonlijke counseling. Alles samen goed voor 11 jaar intensieve opleiding en certificatie. Dit maakt wel degelijk een verschil.

 

Veel gezien

Ik werkte als advokaat, manager, business developer, marktonderzoeker, consultant en professor/venture coach voor Msc en MBA studenten aan Vlerick Business School en Imperial College Business School London (de managementschool van het prestigieuse Imperial College London, na MIT (US) samen met London Cambridge de tweede universiteit ter wereld in de officiële rankings). Ik was zelfstandig en werknemer. Je kon me vinden in België of in Londen. Overal sprokkelde ik andere perspectieven. Ik coachte honderden bedrijfsleiders, studenten en managers. Alles samen goed voor meer dan 20 jaar ervaring.

 

Meer informatie over mijn loopbaan en ervaring vind je hier als je wil.

 

Enkel wat jij nodig hebt

Alles wat ik al die jaren leerde zit nu in de instrumentenkoffer. Uit de toolbox komt alleen datgene wat jij nodig hebt op een gegeven moment. Soms is dat een zakelijk advies, de voorbereiding van een moeilijke opdracht waar je voor staat, dikwijls gewoon een stel vragen of een oefening, maar het kan ook een boek zijn, of nog iets anders. Wat ik vooral probeer te geven is kwaliteitsvolle aandacht waarin jij tenvolle tot ontplooiing kunt komen.

bottom of page