top of page
Image by Thomas Lipke

Loopbaanbegeleiding

Wat is het?
Zit jij met vragen over je carrière of met aanpassings- of doorgroeiproblemen op je huidige job? Wil je meer zin ervaren, een plek vinden waar je talenten tot bloei komen en waar je een betekenisvolle bijdrage kan leveren? Wil je meer meer informeel leiderschap opnemen en met impact met jouw ideeën verdedigen? Zoek je een hoger doel om te dienen? Of wil je ontdekken of je gemaakt bent voor ondernemerschap?

Dan is carrièrecoaching 3.0 wat je nodig hebt.

 

Voor wie is het?

Ik ben op mijn best bij het begeleiden van ondernemers, ambitieuze leidinggevenden, hoger opgeleiden, creatieven, breedbegaafde of hoogbegaafde, hoogbewuste of hoogintelligente personen, en mensen met HSP of ADHD. Mijn klanten zijn mensen met enorm potentieel, maar niet altijd de zelfkennis en het instrumentarium om dit potentieel waar te maken.

Aanpak bij mypersonalcoach

Zoals ook bij andere vormen van coaching is de klik met de coach zeer belangrijk. Mijn aanpak is vooral gericht op het vinden van een professionele bezigheid die zinvol is voor de persoon op dat bepaalde moment in zijn of haar leven. Ik maak zeker ook gebruik van inzicht in talenten, maar zal niet veronderstellen dat wat je goed kan je ook gelukkig maakt. Alle aspecten worden op elkaar afgestemd. We beginnen bij die puzzel en eindigen met de concrete implementatie, tot je hebt of zit waar jij gelukkiger kunt functioneren, of tot jij op je bestaande werkplek de dingen ten goede hebt kunnen keren en/of het gedroomde leiderschap hebt kunnen opnemen.

Lees hier de Blog rond 'Context Focussed' Loopbaanbegeleiding

Mypersonalcoach levert voor bepaalde doelgroepen ook Loopbaanbegeleiding via de VDAB. Sinds enige tijd erkent de Vlaamse Overheid dat coaching een waardevolle oplossing kan bieden.

 

Je kunt via de VDAB per periode van 6 jaar 2 maal de kans krijgen om een loopbaancheque aan te schaffen, samen goed voor 7 uur begeleiding. Lees de specifieke voorwaarden op de site van de VDAB

Mypersonalcoach levert op aanvraag deze loopbaanbegeleiding in samenwerking met en als onderaannemer van AIHP, opleidingscentrum voor psychotheratpie en loopbaancentrum. Het loopbaancentrum bewaakt de kwaliteit van de begeleiding van de loopbaanbegeleider in opdracht van VDAB. Meer info: www.jobconstruct.be

Loopbaancheque_label.jpg
AIHP-logo-267x300.jpg
bottom of page