kristien.dewolf@mypersonalcoach.be   I    Kamershoek 6, 9240 Zele   I   0476 40 74 15  I   © 2023 by Kristien De Wolf - Proudly created with WIX

Loopbaanbegeleiding

Wat is het?

Zit jij met vragen over je carrière of met aanpassings- of doorgroeiproblemen op je huidige job? Sinds enige tijd erkent de Vlaamse Overheid dat coaching een waardevolle oplossing kan bieden.

 

Je krijgt via de VDAB per periode van 6 jaar 2 maal de kans om een loopbaancheque aan te schaffen. Elke cheque geeft recht op 4 uur loopbaanbegeleiding bij een erkend coach.

 

Lees de specifieke voorwaarden op de site van de VDAB of bel of mail me.

 

Dit waardevolle initiatief heeft al talloze mensen vooruit geholpen en misschien is het wel net wat jij ook nodig hebt. Ook zelfstandigen komen in aanmerking voor Loopbaanbegeleiding van VDAB, tegen dezelfde voorwaarden.

 

Aanpak bij mypersonalcoach

Zoals ook bij andere vormen van coaching is de klik met de coach zeer belangrijk. Mijn aanpak is vooral gericht op het vinden van een professionele bezigheid die zinvol is voor de persoon op dat bepaalde moment in zijn of haar leven. Ik maak zeker ook gebruik van inzicht in talenten, maar zal niet veronderstellen dat wat je goed kan je ook gelukkig maakt. Alle aspecten worden op elkaar afgestemd. We beginnen bij die puzzel en eindigen met de concrete implementatie, tot je hebt of zit waar jij gelukkiger kunt functioneren.

Mypersonalcoach levert de loopbaanbegeleiding in samenwerking met en als onderaannemer van ARTCURUS. Arcturus is een internationaal instituut voor NLP, communicatie en bewustzijnsontplooiing. Het bewaakt de kwaliteit van de begeleiding en de erkenning van de loopbaanbegeleider in opdracht van VDAB. Meer info: www.arcturus.be

Nieuw Concept! ***

Afterwork@mypersonalcoach.

 

Kom na het werk met vrienden of vriendinnen langs voor een introductie loopbaanbegeleiding op maat. Maximaal 4 personen, minimum 2 personen.

 

Ik zorg voor een hapje en een drankje, een correcte uitleg en ruimte voor al jullie vragen.

 

Ook als je niet van job wil veranderen kan loopbaanbegeleiding leiden naar een fijnere werkervaring.

Zin? Stuur een aanvraag naar:

kristien.dewolf@mypersonalcoach.be