De Coach

Wie ben ik?

 

Na een carrière als advokaat, HRM manager, consultant, business coach en Principal Teaching Fellow Ondernemerschap en Innovatie op Imperial College Business School London, schoolde ik me om tot persoonlijke business coach en life counseler.

 

Ik koos voor een 4-jarige intensieve opleiding bij Arcturus in Kessel. Deze opleiding bevatte NLP-technieken, communicatie, onderhandelen, ontwikkelingspychologie, praktische toepassingen van familieopstellingen, spiral dynamics, meditatie, beginselen van lichaamswerk, maatschappelijke kritiek, zingeving en filosofie.

 

Onder leiding van hoofdtrainer Eric Schneider, een autoriteit in het werkveld van coaching en persoonlijke ontwikkeling kwam ik tot bloei als mens en als coach.

 

Met deze opleiding in combinatie met mijn internationale coaching-, bedrijfs- en academische achtergrond kan ik nu een mooie waaier aan ondersteuning bieden aan mensen die klaar zijn om hun levensproject te realiseren.

 

Meer weten? Neem een kijkje op:

LinkedIn.

vindeentherapeut

vindeencoach

 

Visie en missie

 

Het is mijn persoonlijke missie om de innerlijke kracht van mensen te bevrijden en hen te helpen een levensproject te realiseren dat strookt met hun hoogste waarden. Dit hoeft niet groots te zijn, als het maar puur en authentiek is. Leven als een machtige rivier, moedig en vanuit het hart.

 

Mijn visie voor de wereld is meer en meer mensen te zien die stralen van moed en geluk, mensen die zonder reserve hun positieve bijdrage neerzetten.

 

Hoe dan precies

Ik reik mensen de instrumenten aan om aan te voelen wie ze echt zijn en wat ze willen, de kracht te ontwikkelen om hindernissen te nemen die in de weg staan en moedig en levenslustig de uitdagingen van het leven aan te gaan.

 

Wat geloof ik dat waar is

Ik geloof dat ieder mens kan evolueren en dat ook doet. Bij sommigen gaat dat soepel, bij anderen lijkt het soms een strijd. De uitdagingen kunnen op persoonlijk vlak liggen, tot uiting komen op het werk of in de relatie met ouders, partner of kinderen. Het doel is altijd hetzelfde. We botsen tegen grenzen, leren en veranderen. Als we niet uit de weg gaan, maar elke hindernis het hoofd bieden worden we meer en meer onszelf. Daarin ligt heel veel zingeving en ook heel veel geluk. Ik ben op dat gebied gelukkig ook een ervaringsdeskundige.

 

Soms is het moeilijk en geraak je er niet alleen uit of wil je hulp inschakelen om efficienter op je doel af te gaan. Ik sta klaar om je helder te helpen kijken, bronnen in jezelf aan te boren en dingen te realiseren die je niet voor mogelijk houdt.

kristien.dewolf@mypersonalcoach.be   I    Kamershoek 6, 9240 Zele   I   0476 40 74 15  I   © 2023 by Kristien De Wolf - Proudly created with WIX