De Coach

Wie ben ik?

 

Na een carrière als advokaat, HRM manager, consultant, business coach en Principal Teaching Fellow Ondernemerschap en Innovatie op Imperial College Business School London, schoolde ik me om tot persoonlijke business coach en life counseler.

 

Ik koos voor een 4-jarige intensieve opleiding bij Arcturus in Kessel. Deze opleiding bevatte NLP-technieken, communicatie, onderhandelen, ontwikkelingspychologie, praktische toepassingen van opstellingen, spiral dynamics, meditatie, beginselen van lichaamswerk, maatschappelijke kritiek, zingeving en filosofie.

Andere verdiepingsopleidingen oa: coachen met muziek, improvisatietechnieken.

 

Met deze opleidingen in combinatie met mijn jarenlange ervaring als personal businesscoach, mijn ervaring als personeelsdirecteur van een snelgroeiend techbedrijf en als venture coach voor een internationaal Executive MBA-publiek, kan ik nu een mooie waaier aan ondersteuning bieden aan mensen die klaar zijn om te groeien en leiderschap op te nemen en/of aan de organisaties waarvan zij deel uitmaken.

Naast coach ben ook olijfboer en auteur.

 

Meer weten? Neem een kijkje op:

LinkedIn.

vindeencoach

vindeenthherapeut

Getuigenissen

 

Visie en missie

 

Het is mijn persoonlijke missie om mensen te brengen tot persoonlijk en inspirerend leiderschap, dat wil zeggen: tot  gezond, volwassen én liefdevol functioneren. Op basis daarvan wil ik hen helpen een levensproject te realiseren dat strookt met hun hoogste waarden. Dit hoeft niet groots te zijn, maar zeker wel authentiek. Leven als een machtige rivier, noem ik dat.

 

Mijn visie voor de wereld is meer en meer mensen te zien die zonder reserve hun positieve bijdrage neerzetten en waarachtig leiderschap opnemen. Met een helder hoofd en een warm hart.

 

Hoe dan precies

Ik reik mensen de instrumenten aan om aan te voelen wie ze echt zijn en wat ze willen, rommel op te ruimen, de kracht te ontwikkelen om hindernissen te nemen die in de weg staan en de uitdagingen van het leven aan te gaan. Zo worden mensen volwassen en ontwikkelen ze meesterschap over hun eigen handelen, leren ze relativeren, energie sparen, verschillende perspectieven zien. Als vervolgens hun hart ook nog opengaat, komen ze ertoe een waardevolle bijdrage te leveren naar anderen, ook op de werkvloer.

 

Wat geloof ik dat waar is

Ik geloof dat ieder mens kan evolueren en dat ook doet. Bij sommigen gaat dat soepel, bij anderen lijkt het soms een strijd. De uitdagingen kunnen in persoonlijke relaties tot uiting komen, maar evenzeer steken ze de kop op op het werk. We botsen tegen grenzen, leren en veranderen. Als we niet uit de weg gaan, maar elke hindernis het hoofd bieden worden we meer en meer onszelf. Daarin ligt heel veel zingeving, bijdrage aan het grotere geheel én dus geluk.

 

Soms is het moeilijk en geraak je er niet alleen uit of wil je hulp inschakelen om efficiënter op je doel af te gaan. Ik sta klaar om je helder te helpen kijken, bronnen in jezelf aan te boren en dingen te realiseren die je niet voor mogelijk houdt.

De vraag die nu bij je opkomt, mag je me gerust direct stellen.