top of page
Image by Eva Blue

Executive coaching

"Resultaten halen, inspireren, moeiteloos leiden"

Resultaten halen is één ding. Heel wat mensen kunnen dat. Mensen inspireren zodat resultaten halen, samen met anderen, moeiteloos verloopt en anderen hierdoor groeien, dat is iets helemaal anders. Het is misschien wel de droom van ieder leider om dat te kunnen. Het lijkt weinigen gegeven. Inspirerend leiderschap van dat kaliber komt niet vanzelf, maar het kan wel bewust ontwikkeld worden.

Inspirerend leiderschap vereist een bepaald ontwikkelingsniveau, een zeker bewustzijn. Het is een bewustzijn dat in de eerste plaats multiperspectivistisch is. Het vereist met andere woorden een hogere vorm van rationaliteit, zelforganisatie en van inleving. Dit betekent dat het niet haalbaar is zonder meedogenloze zelfkennis, in het reine zijn met het verleden en werkelijke volwassenheid. Inspirerend leiderschap bouwt daarenboven altijd op een verzorgd lichaam dat met het hoofd in verbinding staat. Tenslotte vereist inspirerend leiderschap een hoop liefde, een warm hart en een grote betrokkenheid op de wereld en dus ook een kosmologische ingesteldheid die dat mogelijk maakt.

Wat je als leider terugkrijgt voor het lopen van dit ontwikkelingspad zijn energie, verbinding, retentie van medewerkers, impact, betere resultaten en een betere work-life balans.

Werken aan dit soort leiderschap kan best 'on the job' worden ontwikkeld, waarbij de dagelijkse vraagstukken als basis voor groei worden gebruikt.

On the job executive coaching is bedoeld voor leidinggevenden en ondernemers, die:

  • zelf geen (formele) leidinggevende hebben (bv. enkel een raad van bestuur, een chef in een ander werelddeel of holding, ...)

  • nood hebben aan een klankbord

  • willen groeien in hun job en leiderschap.

Deze vorm van coaching is volledig op maat: plaats, ritme en duur kunnen aangepast worden aan de individuele noden.

Waarom zou je mij kiezen als coach?

  • Brede internationale ervaring

  • Brede industriekennis

  • De juiste coachopleiding, want daarin is er veel verschil

  • Een snelle geest en betrokken houding

bottom of page