top of page

DE BURNOUTREVOLTE

Cover De Burnoutrevolte.jpg

Waarom komt de westerse mens niet in opstand? Dat doet hij wel. Het is een revolte van het lichaam. Burn-out is een van de talloze systeemcrashes die we meemaken. De Burnoutrevolte toont aan hoe de persoonlijke groei van ieder mens van cruciaal belang is bij het vormgeven van de wereld van morgen. Verkrijgbaar als paperback en e-book.

 

 

 

'Jij zal onverschrokken leven, kleine dingen doen of grote. Dat doet er niet toe. Waar het om gaat is te doen wat je gezuiverde hart je ingeeft.'

WAT MENSEN ZEGGEN

“... een prikkelend leesbaar boek. Pre-corona geschreven, maar zo lijkt het niet. Er vaak boenk op dus, en je hoeft het echt niet met alles eens te zijn: nadenken en argumenten formuleren is het allerbelangrijkste.” 

 

—  Dirk, Coach, Auteur

AUTEUR AAN HET WOORD

HOE GERAAK JE ERAAN?

Het boek bestaat als paperback en als ebook. Je kan het bestellen via de webshop. Heb je niet begrepen om webshops en online betalen, stuur me dan een mailtje.

Kristien De Wolf (1969) werkte als advocaat, hr-manager en coach en was van 2008 tot 2016 verbonden aan het Imperial College London (ICBS). Sinds 2010 begeleidt zij als bezielster van mypersonalcoach, mannen en vrouwen op weg naar meer zingeving, levenslust en creativiteit. De Burn-outrevolte werd geboren uit haar werk met honderden mensen en haar observaties gedurende haar lange en gevarieerde internationale parcours. Boven alles is zij begaan met de wereld en levert haar bijdrage door (liefdevol meedogenloos) ongemakkelijke vragen te stellen.

20190621-0621meervoudige belichting0034.
bottom of page