top of page

Inspiratiebrief hoogzomer 2021

Updated: Feb 1, 2022“I am building a fire, and every day I train, I add more fuel. At just the right moment, I light the match.” — Mia Hamm, American soccer player and 1996 and 2004 gold medalist. Meer quotes van Olympiërs


A R T I K E L I Schoon Tokio We gingen op bezoek bij mijn zus. We reden naar het huis waar ze vakantie nam. Op het terras dronken we een aperitief. De radio stond aan en niet eens de Spaanse. Waarom? Zij en haar man kijken mij verbijsterd aan. 'De Spelen?' 'O ja, de Spelen.' Voor mij is het vooralsnog overbodig lawaai. Maar het is haar huis, dus we luisteren mee. De volgende ochtend, weer die radio, weer 'de Spelen'. Het is koers. Ik maak het mee, live, hoe Wout Van Aert gèèn g o u d wint. Ik ben compleet onder de indruk en verkocht. Thuis is het mijn zoon die mij de hele tijd het bad in trekt. Nu met beelden erbij. Ik kijk naar Noor Vidts en Nafi Thiam. De Belgian Lions. Elke keer weer die glinsterende, blije, van motivatie schuimbekkende Hendrickx. Dit is willen op de schoonst mogelijk manier. We willen dit. We gaan dit halen. We weten het al. Niets 'net niet'. In team presteren vergt toch nog dat tikkeltje meer. Hoofd, hart en lichaam volledig in elkaar verankerd, als een tanige...

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page