top of page

Inspiratiebrief lente 2024


Dag inspiratiezoeker,

Frederic Leightons 'Flaming June' is misschien een beeld dat eerder bij de zomer past, maar ik vond het mooi en was bang dat ik het zou vergeten als ik het nu niet gebruikte. Het was nummer tien in een lijst van 10-art-masterpieces-to-calm-your-anxiety die ik op het internet tegenkwam tijdens een van mijn zwerftochten. Kunst, boeken, de natuur, ik heb ze nodig om me goed te voelen. Jij ook? Dan heb je misschien wel zin in een beetje voedsel. In deze brief gaan we samen de piramide van Maslow verbouwen, jouw liefde voor de aarde opvijzelen, je beperkende overtuigingen rond werk slechten en je bedelven onder fantastische boeken. En tussendoor heb ik een pittig citaatje voor je om op te knabbelen. Als je wil kan je een boekje of een blad papier nemen en een paar minuten free writing doen. Wie weet wat ontdek je?

Op deze heerlijke zondag, van harte welkom!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page