Beyond will power


Beyond Will Power, een boek geschreven Alexander Loyd, Ph.D. is een aanrader, maar mij heeft het tegelijk ook enorm op de zenuwen gewerkt. Misschien zegt dat meer over mij dan over het boek, maar door mijn lens is het een van die boeken waarin enkele interessante nieuwe inzichten verborgen zitten, maar helaas wel onder een berg zeer Amerikaans aandoende ballast. Eens daar liefdevol abstractie van gemaakt is het toch de moeite. Wel eerder voor mensen die al een tijdje met bewustzijnsontwikkeling bezig zijn. Het boek geeft ook toegang tot een interessante test, die je ook kan doen door je te registreren op www.beyondwillpowernow.com Het levert je een 16 pagina's lang goed gedocumenteerd groeitraject op.


3 views0 comments

kristien.dewolf@mypersonalcoach.be   I    Kamershoek 6, 9240 Zele   I   0476 40 74 15  I   © 2023 by Kristien De Wolf - Proudly created with WIX