Do what you love is a dangerous modern myth


"Do what you love is a dangerous modern myth" is de titel van een debat verzorgd en aangeboden door Barclays (bank) aan Imperial College studenten in het kader van hun aanwezigheid op campus als toekomstige werkgever. En als de dromen dan dood en begraven zijn, wie staat er dan klaar om hen goed opgeleid en bang met open armen te ontvangen? Barclays zeker? Misschien is het echt goed bedoeld, maar dit model van de wereld, ik zie het niet. Ik laat me geen angst meer aan te praten en dat de City een veilige plek is maakt niemand mij nog wijs. Ik hoop dat de verdediging van deze stelling het onderspit zal delven en niet alleen in dit debat aan de overkant van het water, maar in de ww.

#photo

6 views0 comments

kristien.dewolf@mypersonalcoach.be   I    Kamershoek 6, 9240 Zele   I   0476 40 74 15  I   © 2023 by Kristien De Wolf - Proudly created with WIX